uttorkad blogg;)

Här har det varit blogg torka en längre tid! orkar inte sumera vad jag har haft för mig det gammla vanliga ungefär!;)

Idag gick jag/ vi på posklov grymt skönt!;D och imorrn far vi till Hemavan Jag, Eddie och danne så skönt att bara vara borta ett tag med mina hjärtan <3 :)

nu ikväll kommer min farmor och ska klippa eddie vi får väll se hur det går, att sitta still är inte hans starka sida! haha:) uppdaterar väll med en liten bild sen om det blev bra;)


tjarå!

Hujja:S

Jag säger bara en sak magsjuka är inge roligt, jag har ont som ett psyk i magen;S

Mina Idoler;D

som dom flesta vet är mina stora idoler Hello Kitty och Smurfarna därför tänkte jag klicka hem dom här ascoola tröjorna;D


Erkänn tuffa? ;D

Magsjuka?

jag fick en liten bonus dag ledigt.. Eddie har spytt hela natten så vi har varit uppe och renbäddat, duschat, torkat osv.

men han somnade iaf vid halv 4 tiden och sov lungt till 8 och har inte spytt nå mer hittils iaf:) man får hoppas det inte blir nå mer, och jag vill verkligen inte bli smittad! jag har då gjort vad jag kan nu för att få bort alla bacillusker. 




Liten Eddie<3

Pentan;)

igår for jag, danne och Anders ut på pentan första gången för mig:) vi förfestade hos nån kompis till anders, och jag som inte hade me nåt att dricka blev bjuden på en hel del, där var dom inte snåla haha;D

sen blev det somsagt utgång och jag träffade massor med folk som jag kände å folk som man inte sett på flera år! haha trevligt värre var det:)

idag blir det att plugga till ekologi provet imorrn och så ska jag till stallet älskade Twiggan flyttar ikväll ända till småland:(

Fina Twiggy<3


Aboo

tjing tjong;>
här har det ekat lite mellan blogg inläggen men det beror på att jag inte haft nåt att skriva gör typ aldrig nåt kanske man skulle lägga ner bloggen helt? den som lever får se;)

igår hade jag lektion för Lea red Bella som vanligt hon var hur fin som hällst<3 behöver jag säga att jag vill ha henne nästa gång me? haha :D

idag har vi förberett för morgon dagens beteende studier med några skolhästar, vi ska blandannat ställa upp en finfin tygko i ridhuset och släppa lite hästar där och se vad dom säger om det de blir kul att se tror kanske jag tar me min rooosa kamera och tar lite kort på pooonniii hestarna;)

nä nu ska jag fortsätta se Det Okända:) tjarå!

Staan;D

Nu sticker jag och Danne in till stan där kvällen ska spenderas i bilen!:)
så är det nån som ska in till stan kan ni ju höra av er!:)

Halkbanan

Nu är halkbanan gjord;) vet egentligen inte vad jag gruvat mig för, det var svinkul!:)
slapp volta och krocka åxå det var ju som de jag gruvat mig mest för. men som sagt inget att vara rädd för svinkul var det!;D

Maggan sa åxå att jag skulle boka in en körlektion i början på nästa vecka åxå och då skulle vi boka in proven;D
bara hårdnöta teori nu säger jag då;P



så kan de va:P

imorse tog jag mig en ordentlig sovmorgon, det behövs de me!;)

nyss har vi varit på möte på eddies dagis sen for vi och köpte köttbullsbagge på brillans gött:)
och nu fördriver vi bara tiden kl 3 ska vi vara i stan Danne ska få sig glajjor haha;D och sen har jag körlektion kl kvart över 4 längtar till man har körkortet så man slipper springa där 24/7;P har även halkbanan imorrn usch fy fan är så nervös så jag kan spy!:(  men danne har LOVAT att vi ska fara ut å sladda så nu är det bäst han håller de:)

:D :D

Min bil gick igenom besiktningen!;D  så nu är den vanlig bil igen:)



MEEEECHAN<3


bil besiktning:P

Skönt med en måndag då man inte behöva känna panik inför att gå till skolan;)

Jag är hemma själv nu och väntar på att danne ska komma och hämta mig, vi ska och regga om 124:an på bilbesiktningen haha jag hoppas dom inte måste besikta om hela bilen den är ju trotsallt nybesiktad:)
hoppas dom bara kollar så baksätet och bältena är i sin ordning, för att om dom besiktar hela bilen så kommer vi nog åka dit på bromsklossarna dom sjunger på sista versen om man säger så. men man ser ju om han börjar harkla sig besiktningsgubben då är det ju bara att dra ner tröjan lite;D haha nä men skämt åsido, jag hoppas den går igenom!:)


RSS 2.0