4 dagar kvar

Nu är körlektion 1 och 2 avklarad och det går över förväntan faktiskt;D

imorrn är det nyårsafton och planerna var att fara till stugan i Hemavan och vara där över nyår och min födelsedag, men det vart inget av det så nu har jag inget planerat får väll se vad det blir kanske bjuder hit nån man vet aldrig;)

nåja nu ska jag plugga teori woho! eller så inte..

 


6 dagar kvar..

Idag har vi varit på mellandagsrean och fyndat lite av varje ;) Sen var vi hos dannes Farmor och åt. Hon hade bjudit alla dannes kusiner så det var mycket trevligt på hemvägen körde vi Rixan eftersom det var så jävla mycket snörök på E4. Tur vi hade 4-hjulsdrift säger jag bara för där ett tag höll vi på att få ringa efter en traktor så JÄVLA mycket snö alltså!

I morgon är det första körlektionen hujja:/



Dom två lätt bästa inköpen idag hehe, Shrek 1 och 2 i 3D och en Hello Kitty Wunderbaum;)


1 vecka kvar

tjohej!:) igår var vi och hälsade på Anders , Linda och lilla Rasmus supermysigt att hålla en liten bebis igen:) vi var där i nån timme sen for vi till Töre där danne skulle hämta en bil och jag tror inte ens ni vill veta hur den ser ut;P HEMSK!! for vid  11 och kom hem typ 4 på morron pga mycket tjorv  nåja hem kom vi ju oss till slut:)

idag så har jag varit på dop för min lillkusin Tim var dock bara med i kyrkan sen gick jag hem. vet inte vad som händer sen men jag skulle tro det blir att vara hemma  med lillen:)


1 vecka och 1 dag

igår var vi alltså på bio och såg Göta Kanal mycket bra film!;D Efter det körde vi till ersnäs och var med Krille och gänget ett tag;) Sen körde vi runt i Stan med Dennis och DG och sladda litegrann, försökte få polisens uppmärksamhet men dom ville inte stanna oss :( vi hörde dock på polisradion att dom intresserades mer av merca bilar hehe;)

Idag ska jag till luleå med mammsen och micke bara på storheden men man kanske hittar nåt kul iaf är ute efter en bebis present:) har sett ut en supersöt mumin dress på lindex hoppas den finns på storheden!





popo-polis ;)

1 vecka och 2 dagar kvar

... tills jag fyller 18! :) har bokat in två körlektioner nu i veckan och tar resten i början på januari;)

idag har jag och eddie lekt med hans julklappar hela morgonen och det var ju inte bara en hehe:) om ett tag ska vi till mamma och fika och sen ikväll ska vi nog på bio och se Göta Kanal 3 :)



klappar i massor:)

Hemma igen efter en hel dags julfirande;D började hos danne med julklappsöppning sen middag vi öppna före eftersom vi skulle vidare:) Eddie fick leksaker, kläder och pengar och han lekte mycket länge med traktorn och släpet som spelar och kör ;) sötunge! och även jag fick lite paket fick ett presentkort på gina av dannes föräldrar och 300 kr av hans farmor:D

efter detta for vi till mormor och morfar där vi hade en mycket rolig julklappslek typ hehe sen hade vi vanlig julklappsutdelning och både jag och eddie fick väldigt fina julklappar! om jag säger så här vi kom dit tomhänta (förutom julklapparna vi hade) och for med 5 påsar fulla med julklappar från alla!;D

ha en fortsatt bra jul!;)


julstress;)

Har precis fixat mig klart väntar bara på att eddie ska vakna så vi kan ta på han sin sktjorta och nya jeans så ska vi fara till danne sen och öppna julklappar se kalle och äta;)
efter det ska vi till mormor och öppna julklappar där:)

lyckades ta ett kort där eddie sitter stilla i sackosäcken efter mycket lek i kartongen;D

men nu höll jag på att glömma, jag har ju redan fått en julklapp av danne ett presentkort på Kicks på 500:- välbehövligt;)


julafton

idag är det äntligen julafton och Eddie har öppnat ett paket med sin sackosäck men han har dock inte prövat den än för kartongen var tydligen roligare än själva innehållet;D ha en god jul!;D



:O

åh , vad jag är less människor som sprider ut en massa falska rykten får jag höra nåt mer rykte om mig som inte är sant vet jag då inte vad jag gör! har sån lust att skriva ut namn på den fega jäveln men jag tänker inte sjunka till samma nivå!

men nu ska jag byta ämne;) det är jul om bara två dagar ska bli väldigt mysigt och jag hoppas på fina julklappar;D ska bli spännande se vad eddie säger om tomten åxå.

julshowen igår gick super och jag tror alla som tittade tyckte den var ganska underhållande både med fina uppträdanden och Oskar som speaker han gjorde det superbra!;D


cha cha bloggen;>

idag ska vi in till lule town och handla julklappar fett nice;D längesen jag var i lule åxå så.

på måndag är det julshow och jag hoppas det går bra för mitt lag men i tisdags var iaf första gången jag lyckades sitta ner i traven på lille kalle och det är ju positivt iaf bara jag inte klantar till det på andra sätt jag är ju i tät så men he går nog fint!;D


genrep...

idag har vi kört genrep på julshowen lite stressigt är det allt och jag kan säga att alla hästar var på hugget!;p
LillaQ kasta av isa och till å me kalle som jag rider gjorde några små snedsprång haha söthest!:)

vi har lite delade meningar hur det går med träningen av kadriljen men för mig går det superbra idag var första gången jag lyckades sitta ner i traven på kalle, så förhoppningsvis har jag hitta rätta tekniken nu. Lite skillnad för mig att rida så stor häst då jag är van hästar som inte ens mäter 1,60 i mankhöjd och sätta sig på en som är 
1,70+ !

nåja imorrn är det mattenationella andra delen och efter det har vi jullunch som att jag längtar;D
men nu väntar sängen har man varit på skolan sen halv 8 till 4 och på körskolan i några timmar är man ganska trött vill jag lova! ;)

Back on track

sitter och kollar runt efter en ny ridhjälm, har länge suktat efter en JW/charles owen hjälm men när jag gick in på hööks hitta jag en Back on Track ridhjälm. Har då inte ens vetat om att BoT har hjälmar men den var faktiskt fin, kanske inte lika snygg som en JW hjälm men  jag tror BoT är bättre för huvudet ;D




Tjolahopp.

idag är det lucia kom jag på nu haha bra man är på dagar!;D

nåväl. idag har jag och pappsen varit ute å kört  kan va bra om man ska ta körkort snart hehe..
sen åt vi på toppen och nu är jag hemma och väntar på att eddie ska komma hem från sin farmor så ska vi mysa resten av dagen, ska be danne bränna ner Wild Horses åxå så jag kan ha med den till skolan imorrn och träna:)

 


idol;>

har just kommit hem från dannes föräldrar vi har varit där och käkat tacos å de gött gött!

nu har eddie just somnat och jag har hällt upp lite godis och bänkat mig framför idol väntar på danne som är ute och ska sälja gröna faran som står ute på parkeringen bara hoppas han kommer snart;D
jaja tillbak till idol: för mig spelar det ingen roll vem som vinner jag tror erik vinner han har ju en underbar röst, men jag gillar calle mer som person så han får nog en röst av mig ikväll;)

smartast i stan!

nu ska ni få höra så smart jag är! chezzis alla shabrak och även två flece? täcken ska tvättas nu före hon ska "lämnas tillbaka" dom är väääldigt håriga  och mormor som brukar tvätta min tvätt vägrar tvätta just häst grejjer med mycket hår på ;P tvättstugan som hör till min lägenhet är jättefin så den vill jag inte förstöra men tvättstugan som mammas hus hör till (hon bor i mitten huset) av lägenhets husen det är inte så fräsh så då ska jag tvätta mina håriga hemska hästsaker i den ist!

gud vad smart jag är! och gud vad jag är glad att ingen som läser min blogg bor där eller vet vilket hus jag menar
för det står nämligen klart och tydligt på dörrn "inga häst eller hund saker" hehe

och vet ni vad jag mer är glad över? jo att jag slipper tvätta mina och eddies kläder där sen stackars den som tvättar efter mig!

cha cha

hej alla fans!;) har just haft engelska och nu ska vi ha innebandyturnering tydligen om de nu blir för våran klass har då inge lag ens;P höhö

bla bla har inge vettigt att skriva jo föresten igår fick jag sålt min sadel så nu är jag 2000 kr rikare ;D

hejdå alla fans!

<3

cha cha bloggen;)
idag har det väll inte hänt allt för mycket, imorse tränade vi kadriljprogrammet som vi ska rida på våran julshow
jag ska rida lille Kalle eller liten och liten vet jag väll inte tillräckligt stor för att jag ska rida som täthäst tillsammans med ida och Quincy haha ;D

sen idag har jag vart på körskolan näst sista gången YES! för ni kan inte gissa ens hur drygt det är!;P imorrn har jag dessutom riskettan på nolia och man kan ju bara gissa hur drygt det kommer bli sitta där i 3 timmar typ! tur att krille skulle dit me så man har nån att sitta av tiden med :D

nu har jag lagt ut min älskade dressyrsadel på blocket nästan så man får en liten tår i ögat och det blev mer definitivt att chezzi åker snart!:( huvva vill inte tänka på de.. chezzi kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat för en häst med mer personlighet än henne får man leta mycket länge efter!<3



<3

Det var inte igår jag skrev nåt här!;P men jag har ärligt talat inte gjort nåt i helgen, eller nu ljög jag i lördags var jag och bella och red på skolan;) och det gick väll ganska bra lilla bella (hästen alltså) var superfin i slutet då jag hade jobbat henne ett tag så det vart ett ordentligt travarbete nämdes nästan inte sluta när hon var så lösgjord och mjuk och fin:) dock är sadeln inge att hurra för att rida dressyr i en riktig hoppsadel, så man får sådär riktigt läcker och framåtlutad sits av;)

bella red zombie och det gick bra för henne också han är ju som ett järnspett i munnen, men han vart ordentligt svettig efteråt och det tyder ju på att han fick jobba ordentligt:)

idag har vi inte gjort nåt typ.. imorrn ska jag plugga till på torsdag har prov i hästens anatomi,senor och ligament och jag kan typ inget:S så det är bara att hård plugga fram till torsdag.

nåväl, nu ska jag vänta på danne sen ska vi se nån film;)

hejdå alla fans!;)

pepparkakor

cha cha bloggen;> hehe

igår var vi som sagt på bio å såg luftslottet som sprängdes å den var jätte bra! jag vill att det ska komma fler;D lite svårt kanske när de inte finns nån mer bok i serien å dom är ju ändå basserade på böckerna;)

igår när jag hämtade eddie på dagis hade han en liten påse med pepparkakor med sig hem:) som han hade bakat ni ska tro att dom är söta man nämns fan inte öppna påsen haha;D hade tänkt ta en bild på dom men min kamera vill inte vara med mig så jag gör det sen idag!

men vet ni nu ska jag se julkalendern:D


bioooo

hej alla fans ;D sitter å väntar på att fara till skolan typ.. börjar 5 över 10 idag  såg även att det var palt till lunch idag fan så gott!;P

ikväll ska jag och danne gå på bio ska se luftslottet som sprängdes en uppföljare till män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden

nåja, nu ska jag ta det lungt ett tag sen dra mig till skolan;)


RSS 2.0